Welkom

Welkom op de website van de Muziekkring Bommelerwaard. Hier kunt u informatie vinden over alle komende activiteiten van de Muziekkring.

Hieronder vindt u de livestream van het concert van 26 september:

 

Over de Muziekkring

De muziekkring organiseert concerten in diverse bezetting op diverse plekken in de Bommelerwaard, maar richt zich in het bijzonder op de serie orgelconcerten in de zomer in de St. Maartenskerk in Zaltbommel.

Serie orgelconcerten 2020

Helaas heeft de Muziekkring moeten besluiten de reguliere serie van dit jaar te verplaatsen naar volgend jaar in verband met het coronavirus. Het concert met Rien Donkersloot en Hugo Bakker in samenwerking met Vox Humana Wordt eveneens verplaatst naar 2021.

Gelukkig is er wel meer speelruimte gekomen om toch concerten te organiseren, zij het niet met de opzet zoals die oorspronkelijk was bedacht! Op 8, 15 en 22 augustus zijn er om 16:30 orgelconcerten van ruim een half uur door Hugo Bakker (toegang: uw vrijwillige bijdrage). Op 26 september is er om 20:00 een avondconcert door Hugo Bakker met een meer reguliere opzet, maar uiteraard met inachtneming van de verordonneerde maatregelen (toegang: € 10,-/€7,50 (donateurs)).

8 augustus: orgelmuziek uit de ontstaansperiode van het orgel.
15 augustus: werken van J.S. Bach (o.a. Concerto in C, vierde triosonate).
22 augustus: Engelse orgelmuziek voor 1770.
26 september: werk van Brahms (praeludium in g), Franck (choral ii), Widor (symphonie vi)

Wilt u uw giftvoor de concerten liever overmaken? Dat kan: NL96INGB 0004 2657 10 tnv Muziekkring Bommelerwaard.

Contact

Wilt u meer informatie? Uw suggesties? Neem contact op via info@muziekkringbommelerwaard.nl